Virksomhedsponsorat i Mentorbarn | LinkedIn

Henrik Wendler vil gerne appellere til de af jer der har egen virksomhed om at tegne et virksomhedssponsorat i organisationen Mentorbarn på 10.000 dkk. Mentorbarn arbejder for at give børnehjemsbørn i Danmark en bedre tilværelse ved at knytte dem sammen med frivillige, ressourcestærke mentorfamilier. Herigennem får børnene omsorg, gode sociale relationer og livskundskaber og det øger chancen for at de som voksne får en bedre tilværelse. Du kan læse mere om Mentorbarn her http://mentorbarn.dk/.

Vi har på nuværende tidspunkt aftaler med en række kommuner om at overtage aktiviteten, når først vi har gennemført et pilotprojekt. Kommunerne kan godt se fordelen i at investere tidligt i børnene og så spare sociale omkostninger senere hen. Derfor er det så vigtigt at vi får gennemført pilotprojektet.

Ved at tegne et virksomhedssponsorat på 10.000 dkk sikrer din virksomhed at ét barn bliver koblet sammen med en mentorfamilie, og på grund af aftalen med kommunerne er de 10.000 dkk samtidigt med til at sikre, at børnehjemsbørn i fremtiden varigt får muligheden for at få en bedre tilværelse. Du kan læse mere om et virksomhedssponsorat i Mentorbarn her 

Skriv til mig på henrik.wendler@live.dk, ring til mig på 20807061 eller kontakt os gennem Mentorbarn.dk hvis det har interesse for dig at tegne et sponsorat.

På forhånd tak!

Henrik Wendler, Fundraiser Mentorbarn

Kilde: Virksomhedsponsorat i Mentorbarn | Henrik Wendler | Pulse | LinkedIn

Forfatter: Lars Holmboe

Arbejder med at udvikle mentorordninger, forske, give sparring, holde foredrag og workshops om mentorordninger og om det at få en mentor.