Vil du være med til at drive en mentorordning for løsladte?

Mange løsladte har svært ved at få hul på et liv i frihed med alt hvad det indebærer af bolig, forsørgelse, job, etablering af et berigende fritidsliv og dagligdagens gøremål – og risikoen for at vende tilbage til et liv med kriminalitet er stor. –

Røde Kors mentorordning for løsladte hedder Primus Motor. Her hjælper frivillige mentorer løsladte videre i livet efter afsoning. Primus Motor startede op i marts 2017 i Hovedstaden og projektet er rivende udvikling. Derfor søger Røde Kors Hovedstaden nu en frivillig aktivitetsleder til, i samarbejde med to andre ledere, at drive mentorordningen i Hovedstaden.

Aktivitetslederens opgaver er at rekruttere og understøtte de frivillige mentorer, tage første samtale med indsatte deltagere i fængsler og arrester, indgå samarbejder med projektets partnere samt organisere og understøtte møderne i mentorgruppen.

Som aktivitetsleder skal du være god til at omgås mennesker, og samarbejde med mange forskellige mennesker, have mod på at lede andre frivillige og lyst til selv at være frivillig i en netværksgruppe. – og så skal du selvfølgelig synes, at Primus Motor er et vigtigt og spændende projekt.

Vi klæder dig på med kurser og sparring, og du bliver en del af Røde Kors´ landsdækkende fællesskab af frivillige.

– Bor du i eller omkring København?

– Er du god til at samarbejde med andre mennesker?

– Har du 5-8 timer om ugen hvor du gerne vil gøre en forskel?

– Vil du være med til at lede et mentornetværk?

Så hører vi meget gerne fra dig.

Rekruttering sker gennem afholdelse af personlige samtaler.

Forfatter: Lars Holmboe

Arbejder med at udvikle mentorordninger, forske, give sparring, holde foredrag og workshops om mentorordninger og om det at få en mentor.