Vi søger frivillige mentorer! | Foreningen Nydansker

Foreningen Nydansker

For at give et billede af, hvilke mentees der lige nu leder efter frivillige mentorer, har vi lavet denne liste. Passer du godt sammen med en af profilerne, hører vi gerne fra dig. Du må også meget gerne dele denne liste med dit netværk, sende den til dine kolleger, medarbejdere etc. Den vil løbende blive opdateret, da vi hele tiden får nye mentees. Vi glæder os til at høre fra dig!

Læs mere om målgruppen, og hvad der kræves som mentor via links til indsatserne herunder.

Vil du være mentor? Kontakt projektkonsulent Trine Lundgaard Hoffmann eller tilmeld dig i dag, via det elektroniske profilskema her.

Erhvervsmentorer – Københavns Værtsprogram & Copenhagen Talent Bridge

Geografi: Storkøbenhavn og Nordsjælland

I samarbejde med Københavns Kommunes værtsprogram og en række jobcentre i Region Hovedstaden etablerer vi erhvervsmentorforløb for nyankomne udlændinge.

De nyankomne har alle været i Danmark i mindre end tre år, og de fleste har en mellemlang eller lang uddannelse bag sig. Fælles for dem alle er, at de søger sparring til jobsøgningsprocessen og viden om det danske arbejdsmarked.

Mentor og mentee mødes ca. to gange om måneden – gerne på mentors arbejdsplads – i ca. seks måneder. Som erhvervsmentor skal man være i arbejde og gerne have flere års erhvervserfaring. Man skal bo eller arbejde i Storkøbenhavn og kunne tale engelsk.

Vi mangler tit mentorer indenfor følgende felter:

IT

Forskning og undervisning

Naturvidenskab og medicinalbranchen

Interesseorganisationer

Arkitektur

Ingeniørfagene

Listen over de mentees, der lige pt. mangler en mentor (Listen bliver opdateret en gang om ugen):

Læs videre her…

Kilde: Vi søger frivillige mentorer! | Foreningen Nydansker

Forfatter: Lars Holmboe

Arbejder med at udvikle mentorordninger, forske, give sparring, holde foredrag og workshops om mentorordninger og om det at få en mentor.