VARDE: Jobparate unge tilbyde mentorordning

ugeavisen-dkSammen med Bryd Unges Ledighed NU og Tuborgfondet har Varde Kommune netop lanceret en ny erhvervsmentorordning, der er rettet mod uddannelses- og jobparate unge.

Erhvervsmentorordningen er en erfaringsbaseret, frivillig model bygget på kompetente og netværksstærke erhvervsledere fra lokale virksomheder. Bryd Unges ledighed NU! formidler kontakten mellem erhvervsmentorerne og de borgere, der er med i ordningen.

Tuborgfondet har bevilget midler til indsatsen og betaler halvdelen af udgiften til ordningen. Varde Kommune har forpligtet sig til at deltage i en toårig periode. Ordningen er målrettet mod unge i alderen 15 til 29 år samt integrationsborgere. Erhvervsmentorerne arbejder frivilligt og størstedelen er erhvervsledere fra lokale virksomheder. Jobcenter Varde har forpligtet sig til at finde i alt 60 borgere til erhvervsmentorordningen, heriblandt 20 integrationsborgere og 40 unge. exp

Kilde: VARDE: Jobparate unge tilbyde mentorordning

Forfatter: Lars Holmboe

Arbejder med at udvikle mentorordninger, forske, give sparring, holde foredrag og workshops om mentorordninger og om det at få en mentor.