Ung-til-ung mentor for en ung hjemløs (Kbh) 

Gør en ægte forskel for mennesker, der virkelig behøver det. Arbejd med professionelle redskaber og masser af faglig støtte, samt løbende supervision. Du får et diplom og noget til CV’et, men du får også muligheden for at ændre livsbane for et andet menneske. Om dig.  Få erfaring med unge hjemløse som ung-til-ung mentor. 

Du er ung og studerende på en uddannelse, hvor du senere kan komme til at arbejde med socialt udsatte og hjemløse. Det kan man jo i princippet med rigtig mange uddannelser, så det er interessen for feltet, som er det mest afgørende.

Hvordan vi hjælper?

Bindeleddet hjælper unge hjemløse til at komme ud af hjemløseidentiteten, før den ”gror” fast. Som mentor, begynder du med at være på et ungdomsherberg/ værested en gang om ugen sammen med et par andre mentorer. Siden bliver du koblet på én ung. Hovedopgaven er at skabe et solidt netværk, som den unge kan bruge, når du slipper. Du kommer til at bruge højst fire timer ugentligt i et år.

Aktiviteter

Der vil jævnligt være arrangementer, hvor du og den unge hjemløse får mulighed for at møde de andre mentorer og mentees. Det kan være middage, kulturelle aktiviteter eller idrætsaktiviteter. Desuden vil du og den unge få lommepenge, som I kan bruge på biografture, kaffe eller andet.

Ring og hør mere. Vi glæder os til at høre fra dig!

Source: Ung-til-ung mentor for en ung hjemløs (Kbh) – frivilligjob.dk

Forfatter: Lars Holmboe

Arbejder med at udvikle mentorordninger, forske, give sparring, holde foredrag og workshops om mentorordninger og om det at få en mentor.