Startlinjen søger frivillige peers – Peer-Netværket Danmark

Startlinjen er en landsdækkende, gratis og anonym telefonrådgivning, der oprindelig blev startet på initiativ af Landsforeningen Sind. Siden år 2000 har de været en selvejende organisation med fokus på omsorgssamtalen. De har taget et nyt skridt ved årsskiftet 2017, hvor de har udskiftet den gamle samtalemodel med en ny, der i højere grad har fokus på menneskers ressourcer. I samme forbindelse har de skiftet navn fra Linien til Startlinjen.

De har rigtig mange ensomme brugere, som godt kunne bruge en fast samtalepartner. I den forbindelse har de barslet med tanken om en telefonisk besøgsven, der gennem personlig peer-to-peer-støtte pr. telefon kan indgyde håb og inspirere til nye skridt. De er nu kommet dertil, hvor de går i gang, i den forbindelse søger de frivillige peers. De vil starte langsomt op her til foråret med 5 frivillige. De håber, at du vil dele frivilligopslaget i dit netværk.

Du kan læse frivilligopslaget her

og mere om Startlinjen her

Kilde: Startlinjen søger frivillige peers – Peer-Netværket Danmark

Forfatter: Lars Holmboe

Arbejder med at udvikle mentorordninger, forske, give sparring, holde foredrag og workshops om mentorordninger og om det at få en mentor.