Resultatbaseret styring på nye måder

På dette temamøde vil vi drøfte, hvornår resultatbaseret styring løber ind i problemer – og give et par konkrete bud på, hvordan man kan gentænke målstyringen.

Folkeskoler, jobcentre og socialforvaltninger bliver i høj grad styret med fokus på resultater og konkrete mål. Men styringen virker ikke altid efter hensigten. Nogle gange fører irrelevante mål til, at de ansatte fokuserer på de forkerte ting i det daglige arbejde; andre gange bliver der brugt mere tid på kontrol og registrering end på at udføre kerneopgaven.
Der er dog også kommuner og institutioner, der har fundet en meningsfuld måde at arbejde med resultatbaseret styring for både ledelse og medarbejdere i det yderste led.
På dette temamøde vil vi drøfte, hvornår vi lykkes med den resultatbaserede styring, og hvornår vi løber ind i problemer.

Resultatbaseret styring på nye måder
Målinger og registreringer kan være en tidsrøver, som ikke giver bedre ydelser til borgerne. Mange steder i den offentlige forvaltning forsøger man derfor at arbejde med resultatbaseret styring på nye måder. På dette temamøde vil vi drøfte, hvornår resultatbaseret styring løber ind i problemer – og give et par konkrete bud på, hvordan man kan gentænke målstyringen.

TIDSPUNKT: Torsdag den 31. marts 2016 kl. 16-18.
STED: KORA, Købmagergade 22, 1150 København

Tilmeld dig, brug link herunder

Kilde: Resultatbaseret styring på nye måder – KORA

Forfatter: Lars Holmboe

Arbejder med at udvikle mentorordninger, forske, give sparring, holde foredrag og workshops om mentorordninger og om det at få en mentor.