Recovery-orienterede praksisser | Samfundslitteratur

Sammen med Jesper Holst Seistrup har jeg skrevet afsnittet i udgivelsen: ‘Recovery og social inklusion’. – En rigtig spændende proces i samarbejde med de to redaktører. Her er forlagets beskrivelse:

Der er behov for et paradigmeskifte på det psykiske sundhedsområde. Væk fra psykiatriens snævre forståelse af syg og rask som absolutte modsætninger. Og mod recovery, en forståelse af det at komme sig som en personlig og kompleks proces. En forståelse, der allerede nu informerer en række sundhedsfaglige og sociale indsatser i velfærdsinstitutioner og civilsamfundet. Denne bog anlægger et humanistisk blik på recovery og viser, hvorfor det er tiltrængt.

Bogen er udarbejdet af både brugere og førende forskere på feltet og indkredser de begreber, betingelser og rettigheder, der gør det muligt for professionelle og andre at hjælpe brugere og familier med psykiske lidelser med at leve så godt som muligt.

Bidragsydere: Morten A. BrodahlEva BrekkeMike SladePernille Mørch Jensen, Agnes Ringer, Larry DavidsonOttar NessRose-Marie BankJesper Holst SeistrupKnut Tore SælørBengt KarlssonDina von HeimburgLars HolmboeSidsel BuschAlain ToporMari Holen og Marit Borg

Forlag: Samfundslitteratur

Sprog: Dansk

Source: Recovery-orienterede praksisser | Samfundslitteratur

Forfatter: Lars Holmboe

Arbejder med at udvikle mentorordninger, forske, give sparring, holde foredrag og workshops om mentorordninger og om det at få en mentor.