Peerfrivillig til Socialpsykiatrisk bosted i Odense 

Peer to Peer Odense og Tornbjerggård har indledt et samarbejde og vi søger 4 Peerfrivillige, som har interesse i at være frivillige på et bosted for borgere med misbrug og sindslidelse. Dette er en del af et projekt under socialstyrelsen. “Recoveryorienteret indsats for mennesker med psykiske vanskeligheder og samtidig brug af rusmidler”

Opgaven er at tilbyde forskellige aktiviteter til beboerne to timer 1 gang om ugen. Da der vil være flere frivillige om opgaven, skal man forvente at deltage 2 gang pr. måned.

Vi forventer at starte op i nov./dec. af 2021

De frivillig bliver en del af et team, og vil blive tilknyttet stedets lønnede Peermedarbejder. Vi forventer at du selv har erfaringer med sindslidelse og måske også med misbrug. Det er vigtigt at du ønsker at bruge din erfaringer i mødet med andre og har erfaring med at gøre det på en konstruktiv måde, så det ikke belaster den anden.

Det er en fordel hvis har en Peeruddannelse/kursus.

Det er vores ønske, at det frivillige Peerteam, bidrager med håb til de mennesker de møder.

Du har mulighed for at deltage i Peer to Peers Odense Peerguideuddannelse, hvis du ikke allerede har den. Det er et krav at du deltage i bostedets interne undervisning for Peerfrivillige.

Source: Peerfrivillig til Socialpsykiatrisk bosted i Odense – frivilligjob.dk

Forfatter: Lars Holmboe

Arbejder med at udvikle mentorordninger, forske, give sparring, holde foredrag og workshops om mentorordninger og om det at få en mentor.