Mødrehjælpen i Ålborg: Frivillig økonomisk mentor

Mange af vores brugere har behov for råd og vejledning i forhold til dagligdags økonomi, budget, gæld, forbrug mm. Vi søger derfor en frivillig økonomisk mentor, der med en anerkendende og empatisk tilgang, kan vejlede og yde hjælp til selvhjælp inden for dette område.

Vi forestiller os, at du har en baggrund i bankverdenen eller lignende, at du har lyst til at møde mange forskellige mennesker og at du kan være med til at skabe overblik for den enkelte bruger.

Du skal være ferm til dagligdags økonomi, budgetlægning, håndtering af gæld mm. Du skal have nogle gode lyttende ører, men også være i stand til at kommunikere ærligt og ordentligt.

Tidsmæssigt er der tale om ca. 2 timer/pr. uge i tidsrummet 9-13

Mødrehjælpen er en socialhumanitær organisation, der arbejder for at sikre børn en tryg og udviklende barndom. Det gør vi ved at rådgive de voksne, der er tættest på, nemlig mor og far. Vores udgangspunkt er hjælp til selvhjælp og en tro på at langt de fleste forældre kan selv, hvis de får den rette hjælp og rådgivning.

Bemærk: Der er tale om frivilligt, ulønnet arbejde. FrivilligJob.dk er Danmarks portal for frivilligt arbejde.

Forfatter: Lars Holmboe

Arbejder med at udvikle mentorordninger, forske, give sparring, holde foredrag og workshops om mentorordninger og om det at få en mentor.