Mentorordning kommer til Odder – Odder

Come Together har været en stor succes i Skanderborg, og nu er de frivillige klar i nabokommunen. Der er infomøde i Pakhuset 18. november. I små tre år har den frivillige mentorordning Come Together været i gang i Skanderborg, hvor voksne med overskud giver unge under 30 en hjælpende hånd, et kærligt skub eller lidt af begge dele.

John Mitchell, der står i spidsen for Come Together, betoner, at netop det frivillige er vigtigt.»Jeg har selv arbejdet som bostøtte for sårbare unge i efterhånden en del år. Her kunne jeg mærke, at der var noget, mange af dem manglede. Derfor startede jeg Come Together, og det har vist sig at være til gavn for flere unge, end jeg troede dengang. Flygtninge, psykisk syge, tidligere misbrugere, unge både i og ude af arbejde og uddannelse. Der er mange måder at være sårbar på, og alle de unge, jeg har mødt gennem Come Together, har haft stor gavn af en frivillig mentor, der gerne vil give dem lidt af sin tid et par gange om måneden,« siger John Mitchell.

Kilde: Mentorordning kommer til Odder – Odder | stiften.dk

Forfatter: Lars Holmboe

Arbejder med at udvikle mentorordninger, forske, give sparring, holde foredrag og workshops om mentorordninger og om det at få en mentor.