Mentornetværket 2.0 | Kvinfo.dk

Kom med når vi fejrer den officielle lancering af KVINFOs Mentornetværk 2.0! KVINFOs Mentornetværk træder ind i den digitale tidsalder og vi er stolte over at kunne præsentere Mentornetværket 2.0.

Med 2.0 får brugerne en langt mere flydende tilgang til mentorforløbet end tidligere. Nu kan man selv oprette sin profil og finde lige præcis den mentor eller mentee, der passer til én. Det betyder at ventetiden for at starte et mentorforløb er skåret markant ned. Det nye software bakkes op af en digital værktøjskasse, der er med til at udvikle og kvalificere forløbene.

Sidst, men ikke mindst, giver den nye software mulighed for at vi på sigt kan udvide og tilbyde vores brugere en social platform, der understøtter mentorforløbene. På den måde kan man som ny i Danmark, fra dag 1, etablere et netværk blandt andre nytilflyttede og danskere der gerne vil tage aktivt del i integrationen,

Lanceringen af Mentornetværket 2.0 bliver afholdt hos IBM, der har været så venlige at lægge lokaler til. IBM deler KVINFOs interesse i mentoring, integration og mangfoldighed. Sammen ser vi et stort potentiale hos de mange nye indvandrere og flygtninge i Danmark. Både hos IBM og KVINFO ved vi hvor afgørende mentoring kan være, når man skal etablere sig, både socialt og professionelt.

Alle er velkomne! Både dem, der allerede kender KVINFOs Mentornetværk, men også nysgerrige, der overvejer at melde sig som mentorer og mentees.

OBS! Tilmelding sker via e-mail: christian.larsen@kvinfo.dk

Vi glæder os til at se dig!

PROGRAM

14.30: Velkomst v. IBM (Jytte Tholstrup, mentor)

14.40: Præsentation af KVINFOs strategi v. Nina Groes, KVINFOs direktør

14.50: Mentor og mentee, Malene Rix og Jun Tan præsenterer den nye software på storskærm og fortæller om deres oplevelser som deltagere i pilotprojektet. Her bliver deltagerne også invitereret til at signe up via link.

15.20: Introduktion til “Danish Diversity Cluster” – en ny social platform der kan forbinde nye indvandrere og flygtninge med etablerede i Danmark fra dag 1.

15.40: Pause: Snacks, kage, frugt og kaffe. Vi serverer lækre smagsprøver af spanske specialiteter, leveret af vores mentee Irene Garcias butik Chorines. Irene har også været så venlig, at lave en gavekurv, der tilfalder den heldige vinder af dagens konkurrence.

16.00: Mulighed for at gå ud i mindre grupper og blive klogere på hvad det indbærer at være mentee, mentor eller høre mere om de nye tiltag.

Læs mere om Mentornetværket 

Tilmeld dig Mentornetværkets gruppe på LinkedIn

Kilde: Launch: Mentornetværket 2.0 | Kvinfo.dk

Forfatter: Lars Holmboe

Arbejder med at udvikle mentorordninger, forske, give sparring, holde foredrag og workshops om mentorordninger og om det at få en mentor.