Mentor på en helt ny måde – Kalundborg Kommune Jobcenter

holding_hands_group_line_spectrum_5643-32-1Team job og virksomhed søger en ny kollega, og vil du være med til at udfordre den traditionelle sagsbehandling i jobcentre så læs videre. 

I Kalundborg går vi nu nye veje for at støtte og hjælpe kommunens borgere. Vores nøgleord er tæt kontakt og tid.

Vi søger en erfarne og robust medarbejder, der skal holde en tæt kontakt til udsatte borgere, der ofte er pressede og langt fra arbejdsmarked. Vores mål er derigennem at sikre, at den enkelte får en mere konstant tilknytning til arbejdsmarkedet og styrker sin sociale adfærd.

Din profil
Du skal have mod på at flytte grænser for traditionel mentorarbejde. Du skal have lyst til at være coach og mentor i en stilling, hvor du er ansvarlig for de ca. 20 udsatte borgere, du får ansvar for at hjælpe. Du skal støtte den enkelte, afklare forløb og samle trådene som bindeled til andre kommunale og statslige institutioner, uddannelsesinstitutioner, arbejdsgivere, m.m.

Du skal være selvstændig og selvkørende. Du får en hverdag med afvekslende arbejdsopgaver, praksislæring på arbejdspladsen og en høj grad af faglighed. Du skal have lyst til at præge opgaven og indsatsen, så vi sammen kan sætte nye rammer for, hvordan vi sikrer udsattes tilknytning til arbejdsmarkedet i Danmark.

Du har en gerne mentor erfaring/baggrund. Du har kendskab til arbejdsmarkedsområdet og det er en fordel, hvis du kender beskæftigelseslovgivningen. Du arbejder helhedsorienteret, tværfagligt og systematisk og du har en grundlæggende lyst til og interesse i at arbejde med marginaliserede grupper.

Vi forestiller os, at du:

 

  • evner på en empatisk måde at indgå i konstruktiv dialog med borgere og samarbejdspartnere
  • er robust og vant til at arbejde med mange bolde i luften samtidig
  • er god til klar og tydelig kommunikation – både på skrift og i tale
  • trives i et miljø, hvor vi til stadighed udvikler og forandrer – undertiden med kort varsel – og du har lyst til at bidrage og præge arbejdspladsen
  • er handlekraftig og god til at arbejde både i team og selvstændigt
  • evner at arbejde i en politisk styret organisation
  • har højt humør og en god humoristisk sans

Find mere her:

Kilde: Mentor på en helt ny måde – Kalundborg Kommune Jobcenter – Jobzonen

Forfatter: Lars Holmboe

Arbejder med at udvikle mentorordninger, forske, give sparring, holde foredrag og workshops om mentorordninger og om det at få en mentor.