Mentor | Kvinfo.dk

KVINFOs Mentornetværk er et tilbud, hvor helt almindelige danskere får mulighed for at blive frivillige mentorer for kvinder med anden etnisk baggrund end dansk. Mentornetværket er at initiativ, hvor du som mentor hjælper en mentee på vej til at blive en aktiv del af det danske samfund. Din opgave er at gøre det lettere for menteen at navigere i jobverdenen og den danske kultur. Læs mere om os 

Mentornetværket er en hjælp til at integrere sig i det danske samfund og på arbejdsmarkedet. Netværket har fungeret siden 2002, og over 8000 medlemmer har haft glæde af programmet gennem tiden. Netværket er bygget på de bedste erfaringer fra forretningsverdenen og  kombineret med kvindebevægelsens grundprincipper. Den største forskel på KVINFOs tilgang til mentorer sammenlignet med andre programmer er, at vi bruger professionelt udviklede HR-forretningsmetoder fra store internationale virksomheder og kombinerer dem med kvindebevægelsens grundværdier. Det vil sige, at vi tager udgangspunkt i, at det er i kvinders bedste interesse at hjælpe, anerkende og respektere hinanden, når man står overfor fælles udfordringer. Et koncept, som erfaring viser, fungerer i praksis.

Takket være internettet kan vi med stolthed præsentere en række nye tekniske forbedringer. Mentornetværk 2.0 tilbyder derfor en række tilføjelser, der gør kommunikationen lettere for både mentor og mentee.

De nye ressourcer består af:

  • En web-baseret matchmaker platform, hvor netværksmedlemmer selv finder deres bedste match.
  • Ny nem adgang til platformen via smart phone, tablet og PC.
  • Ny nem adgang til den web-baserede Danish Diversity Cluster (Mere info følger)

Mænd er også velkomne i det nye Mentornetværk 2.0. Grundværdierne i projektet handler om at styrke hinanden og skabe trygge rammer med inklusion i højsædet. Derfor du velkommen uanset køn.

Kilde: Mentor | Kvinfo.dk

Forfatter: Lars Holmboe

Arbejder med at udvikle mentorordninger, forske, give sparring, holde foredrag og workshops om mentorordninger og om det at få en mentor.