G4S søger Mentor for udsatte borgere til Københavns Vestegn.

Har du mentalt overskud og er du psykisk og fysisk robust? Så er du måske vores nye mentor til udsatte borgere. Til kommune på Københavns Vestegn søges en mentor til udsatte borgere, der skal motiveres tilbage på arbejdsmarkedet. Der er tale om en stilling med opstart på 37 timer om ugen.

Det er en krævende stilling, hvor du har en vejledende, opfølgende og afklarende rolle i forhold til borgerne, og det er din opgave, at holde borgerne i kort, men motiverende snor. Du fungerer som kommunikator mellem borgerne og det sociale system, og du bidrager med din indstilling til en harmonisk hverdag.

Personprofil 
Du er rummelig og fri af fordomme, du har en god situationsfornemmelse og har en oprigtig interesse i andre mennesker. Da borgernes situationer er meget forskellige, er det afgørende, at du er vant til at kommunikere situationsbestemt.
Som menneske hviler du godt i dig selv, du er moden og venlig og med din rolige autoritet, falder du naturligt ind i borgernes hverdag, hvor din interesse og opmærksomhed er afgørende. Det er afgørende, at du er struktureret og evner, at håndtere flere situationer samtidig i en travl hverdag.
Dertil kommer, at du er veloplyst, er erhvervsorienteret, har kendskab til relevant lovgivning samt forståelse for progressionsdokumentering. Du trives bedst i det håndholdte makkerskab, hvor du ofte er sammen med borgerne, og samtidig formår at skabe de nødvendige praktikker, løntilskud og uddannelsesforløb, således at de borgere du arbejder med, ender i selvforsørgelse.
Arbejdsopgaver 
Det bliver din opgave at følge borgerne tæt med personlig og telefonisk kontakt. Du sikrer det tværfaglige forløb og arbejder i det helhedsorienterede forløb.
Det er din opgave at sikre, at borgerne passer de forløb som aftales, ligesom du fungerer som bindeled mellem virksomheden, jobcenter, borgeren og G4S.
Det forventes at du deltager ved møder med jobcenteret, personalemøder i G4S samt du bruger den tid der kræves til at forestå en korrekt dokumentation over for kommunen og G4S.

Det må forventes at stillingen over tid, kan ændre karakter og indhold, hvorfor fleksibilitet i forhold til omfang og indhold af arbejdsopgaver er afgørende.

Faglige kompetencer
Hvilke faglige kompetencer du har, er ikke afgørende, men erfaring fra lignende arbejde foretrækkes.

Gyldigt kørekort til bil er et krav.

Vi tilbyder 
Et interessant og udfordrende job med store personlige udfordringer. Arbejdstiden er i dagtimerne med fleksibel indstilling til evt. møder der ligger udenfor normal arbejdstid. Hertil kommer fast løn og pensionsordning.
Kontakt: Såfremt du har spørgsmål der ikke besvares i opslaget, kan du på hverdage mellem kl. 11-15 kontakte sektionsleder, Johnny Rouenborg på telefon: 43 86 50 00.
Vi gør opmærksom på, at ansættelse hos G4S, forudsætter at du kan godkendes af Rigspolitiet.
Ansøgningsfrist: Der afholdes løbende samtaler.
Tiltrædelse: Snarest muligt.
Vi gør opmærksom på at G4S udelukkende benytter elektronisk rekruttering og det er således kun muligt at søge stillingen online via nedenstående link. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning. 

Kilde: G4S søger Mentor for udsatte borgere til Københavns Vestegn.

Forfatter: Lars Holmboe

Arbejder med at udvikle mentorordninger, forske, give sparring, holde foredrag og workshops om mentorordninger og om det at få en mentor.