Frivillige mentorer støtter unge på erhvervsskolerne

Frivillig mentor vendte op og ned på livet for Jesper Vilholm og Daniel Ravn. “Har man altid fået at vide, at man ikke dur til noget, sker der noget helt specielt indeni, når man opdager, at man godt kan”. 

– Da jeg startede her på grundforløbet, var jeg virkelig bange for ikke at slå til. Jeg har haft mange nederlag i folkeskolen, og det sidder bare i en. Så hver gang jeg gik til en opgave, var det med indstillingen: Det kan jeg nok ikke. Og det var her, Leif hjalp mig. Han troede på mig og støttede mig, specielt i den første tid på skolen. I dag, hvor jeg kun har under et år tilbage af uddannelsen, går jeg til opgaverne med indstillingen: Selvfølgelig kan jeg det, siger en smilende Jesper Vilholm. Læs mere her

 

Forfatter: Lars Holmboe

Arbejder med at udvikle mentorordninger, forske, give sparring, holde foredrag og workshops om mentorordninger og om det at få en mentor.