Frivillige fundraiser søges til nyt mentorprojekt

Kirkens korshærFrivillige fundraiser søges til nyt mentorprojekt målrettet udsatte, jobsøgende EU-migranter. Kirkens Korshær Kompasset er en oplysningstjeneste for hjemløse, jobsøgende migranter i København.

En del af Kompasset, The Extra Mile-projektet, er et opkvalificerings- samt et motivations- og selvværdsstyrkende program rettet mod udsatte, jobsøgende EU-migranter, der bor på gaden i København. Projektet er i opstart og drives af frivillige. Vores primære aktiviteter er workshops samt mentorordninger for vores målgruppe.

Vi har mange kreative ideer til, hvordan man kan hjælpe migranter i job ud over workshops og mentorordninger. F.eks. ved af hjælpe med boligsøgning, eller ved at etablere partnerskaber med lokale virksomheder samt etablering af egen social virksomhed. Det bugner af ideer, men vores midler er knappe. Derfor er vi i øjeblikket på udkig efter en person, der vil være med til at fundraise og formulere forslag til at gøre projektet bæredygtigt i et langsigtet perspektiv.

Ideelt set bør du have en vis erfaring med fundraising, være engageret samt kunne skrive og tale på dansk og engelsk. Du synes, at vores sag er umagen værd at engagere sig i og vil gerne være med til at gøre projektet en succes.

Roller & Ansvar:

  • At oprette og vedligeholde en database over nationale/internationale og lokale donororganisationer / stiftelser eller private virksomheder, der tilbyder donationer.
  • Foretage online research og opbygge kontakter med potentielle individuelle donorer og rejse midler til projektets aktiviteter.
  • Vedligeholde relationer med eksisterende donorer. Svare på deres anmodninger regelmæssigt og holde dem opdateret om projektet.
  • Foreslå andre innovative idéer til effektiv mobilisering af ressourcer.

Vi tilbyder:

  • Berigende erfaringer med en af de største og velrenommerede NGO’er i Danmark
  •  En godt input til cv’et & Anbefalingsbrev
  •  Mulighed for at gøre en positiv forskel for udstødte og sårbare mennesker
  •  Et kulturelt mangfoldigt miljø med venlige frivillige fra mange nationaliteter.
  •  En skriftlig udtalelse til dit CV.
  •  Mad og drikke med hver session.

Interesseret? Kirkens Korshær

Skriv til os om dig selv og send os dit CV – ASAP- før den 8. november i linket “kontakt organisation”.

Eller besøg os i Stengade 40, Kbh N eller Kompasset, Worsaaesvej 15B, Frb C

Vi glæder os til at høre fra dig!

Frivilligjob.dk er Danmarks portal for frivilligt arbejde

Forfatter: Lars Holmboe

Arbejder med at udvikle mentorordninger, forske, give sparring, holde foredrag og workshops om mentorordninger og om det at få en mentor.