Frivillig Best Buddy/mentor søges til 24årig udviklingshæmmet

Du skal som Best buddy/mentor være nærværende og med til at snakke om store og små emner. Du får til gengæld en personlig relation, som vil give dig en anden indsigt i livet. Du får udvidet dit syn på verden og får del i en spontan glæde. Dit nærvær og engagement er med til at forbedre livskvaliteten for et andet menneske.

Du bliver som Best Buddy/mentor tilkoblet Frivilligcenter Hernings mentorordning og får tilbudt kurser, netværksmøder og løbende samtaler med en ansat.

Vi forventer af dig at du:

  • At du kontakter din Best buddy hver uge
  • At mødes med min Best Buddy to gange om måneden
  • At være Best Buddy i mindst et år
  • At fremvise min straffeattest

Hvis du bor på landet og har heste eller andre dyr, er det et plus, men intet krav. Tid og tålmodighed må gerne være ord, der kendetegner din person. I kan mødes omkring en kop the/kaffe, et par praktiske ting din Best Buddy behøver hjælp til eller I kan gå en tur eller lave mad sammen.

Med en Best Buddy/mentor-ordning anerkender vi

  • vigtigheden af relationer/venskaber
  • at alle, inklusiv personer med udviklingshæmning, har menneskerettigheder og skal behandles med respekt og værdighed.

Enhver information du får om din Best Buddy skal behandles fortroligt.

Relationen til din Best Buddy er frivillige og kan afsluttes når som helst og uden grund af en af de to parter. Frivilligcenter Herning hjælper med at afslutte venskabet på en god måde.

Kontakt os og hør mere om jobbet.

Info: Frivilligcenter Herning er en paraplyorganisation, der skaber rammer for deltagelse og fællesskaber i frivilligt socialt arbejde og har til formål at støtte, synliggøre, udvikle og fremme frivilligheden og foreningslivet lokalt i Herning Kommune. www.fcherning.dk facebook.dk/frivilligcenterherning

Forfatter: Lars Holmboe

Arbejder med at udvikle mentorordninger, forske, give sparring, holde foredrag og workshops om mentorordninger og om det at få en mentor.