FLERE SKAL STÅ STÆRKERE I HVERDAGEN – DU KAN VÆRE MED TIL AT BANE VEJEN.

Er du psykisk sårbar, eller har du oplevet psykiske kriser, kan du være med til at skabe ny viden og nye muligheder for mange andre psykisk sårbare, ved at deltage i lodtrækningsforsøget ‘Vejen til hverdagslivet,’ samtidig med, at du bliver klogere på dig selv.

Forskningen har til formål at skabe ny viden om, hvordan man kan stå stærkere i hverdagen, når man har oplevet alvorlige kriser eller lever med psykisk sårbarhed.

Vi undersøger effekten af et gratis peer-gruppeforløb, hvor man mødes to timer om ugen i 10 uger. Derudover kan man få følgeskab, som gør det lettere at tage nye skridt i hverdagen.

Gruppen ledes af frivillige, der selv har erfaring med psykiske kriser og sårbarheder. Når vi støtter hinanden ud fra vores livserfaringer, kaldes det peer-støtte  – læs mere om peer-støtte her.

Forskningen bygger på erfaringer med, at det at være sammen med andre, der også har prøvet at have det svært psykisk, skaber et trygt rum, hvor man kan dele erfaringer, støtte hinanden og få mod på nye skridt i tilværelsen.

Lige nu kan du være med, hvis du bor i en af de her kommuner:

  • København
  • Fredericia
  • Helsingør
  • Rødovre
  • Gladsaxe

Kilde: Meld dig til – Peer-Partnerskabet

Forfatter: Lars Holmboe

Arbejder med at udvikle mentorordninger, forske, give sparring, holde foredrag og workshops om mentorordninger og om det at få en mentor.