Exitcirklen søger mentorer til unge i skelsættende livssituationer

Er man heldig har man en kammerat, skolelærer, træner eller anden voksenfigur som har haft en vejledende funktion i ens liv. En person der har gjort en forskel i en eller flere svære livssituationer. En som man tænker tilbage på med glæde og taknemmelighed som har ageret med pålidelighed, respekt, empati og haft evnen til at belyse løsningerne og mulighederne foran en. Som frivillig hos Exitmentor spiller du en central rolle hos mentee og hjælper med at dække nogle afgørende behov under krisesituationer.

(Klik på kortet for at komme til indlægget)

Exitmentors brugere kommer med vidt forskellige baggrunde, fortællinger og behov. To forløb er ikke ens, derfor er det Exitmentors job at give dig de bedste værktøjer og forudsætninger for et godt mentorskab, dit job bliver at kombinere værktøjerne med din personlige stil og brænde igennem.

Giv af dig selv og gør en reel forskel: Hos Exitmentor spiller du en central rolle og hjælper med at dække afgørende behov hos din mentee.

Du bliver mentor for en ung der enten er indskrevet på et safehouse og har brudt helt/delvist med familie samt socialt netværk eller muligvis er på vej til det.
Den unge ønsker en mentor som kan levere oplysende rådgivning omkring muligheder og motiverende støtte med henblik på at sikre stabilitet i skolegang og job samt støtte til opbygning af et nyt og sundt netværk.

Du får:

 • Opkvalificerende undervisning inden for bl.a. kognitive redskaber, mentorskab, æresrelateret vold og social kontrol m.m. af Exitcirklen og Exitmentors eksperter.
 • Månedlig gruppesupervision samt mulighed for individuel supervision.
 • Et motiverende, støttende og styrkende community omkring dig.
 • Styrket netværk med dygtige, ligesindede kollegaer og supervisorer.

Styrk din fremtid:

 • Lær dine professionelle og personlige styrker at kende
 • Få en bred forståelse for og erfaring med tværkulturelt arbejde
 • Kombiner teori fra dit studie med praksis i en spændende og udfordrende organisation hvor to dage sjældent er ens.
 • Kvalificerer dig grundigt inden for arbejdet med æresrelateret vold og social kontrol.
 • Modtag en udtalelse med oplysning om antal timer samt typer af sager.

Hvem er du?

 • Færdiguddannet eller studerende på en af følgende uddannelser: jura, socialrådgiveruddannelsen, socialt arbejde, psykologi, pædagogisk psykologi. Har du anden relevant uddannelse eller mener du, at der er øvrige faktorer som kvalificerer dig hører vi meget gerne fra dig.
 • Har en naturlig lyst og motivation til at støtte unge i livskriser.
 • Er moden, pålidelig, motiverende og kan brænde igennem med dine budskaber.

Du modtager løbende opkvalificerende undervisning gennem seminarer, derudover bliver du inviteret til spændende og lærerige netværksmøder og fyraftensarrangementer.
Antal ugentlige timer: 2-3 timer.
Starttidspunkt: februar 2018

Vil du være med?
Send os en motiveret ansøgning samt dit CV.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Exitmentor er en del af Exitcirklen – Nej til psykisk vold og social kontrol.
Exitcirklen blev stiftet i 2014 som den første organisation der for alvor satte psykisk vold på dagsordenen. Organisationen er baseret på frivilligt arbejde og råder i dag over 5 forskellige indsatser og 40 kompetente ildsjæle på landsplan. Exitcirklen er i rivende udvikling og interessen for organisationen øges dag for dag.

Find indlægget her

Forfatter: Lars Holmboe

Arbejder med at udvikle mentorordninger, forske, give sparring, holde foredrag og workshops om mentorordninger og om det at få en mentor.