Et job til Wafa Omari – Min passion er arbejdet inden for integrationsområdet

Mit navn er Wafa Omari, og jeg er færdiguddannet socialrådgiver. Jeg elsker at arbejde med mennesker, og jeg brænder for at hjælpe og vejlede borgere igennem de forskellige udfordringer, som de møder på deres vej. Jeg drømmer om at arbejde i et jobcenter eller en privat virksomhed, men andet arbejde som fx mentor eller kontaktperson er jeg også interesseret i.

Min passion er arbejdet inden for integrationsområdet. Til dagligt arbejder med flygtninge, unge og kvinder gennem mit frivilligt arbejde, og derudover har jeg flere års erfaring inden for arabisk tolkning på kommunale institutioner. Som person er jeg en ildsjæl, som elsker at have mange bolde i luften. Gennem det sidste år har jeg kæmpet med at finde et arbejde, men gang på gang har jeg fået afslag af den grund at jeg er for ung eller ingen erfaringer har. På trods af min unge alder på 24 år, betragter jeg mig selv som en robust person, og jeg tror på, at jeg har en masse ressourcer og kompetencer jeg kan tilbyde.

Wafa Omari

kontakt mig på wafa_omari snabela hotmail.com

Forfatter: Lars Holmboe

Arbejder med at udvikle mentorordninger, forske, give sparring, holde foredrag og workshops om mentorordninger og om det at få en mentor.