Brænder du for at hjælpe børn og unge, der har det svært? 

 

Headspace er et rådgivningstilbud for børn og unge i alderen 12-25 år. I headspace er ingen problemer for store eller små, og derfor har vi samtaler med unge om alt fra kærestesorger og konflikter i familien til svære følelser som ensomhed og lavt selvværd. I en headspace samtale får den unge plads og tid til at tale om det, de har på hjerte, og som frivillig er din vigtigste opgave ikke at løse den unges problem, men at lytte og støtte den unge.

Hos os får du mulighed for at gøre en forskel for en masse unge mennesker, og samtidigt udvikle dig fagligt og personligt i forhold til at arbejde med psykisk sårbarhed og rådgivning. Du får et to-dages kursus om samtaler og samtaleteknik i headspace, og løbende supervision og sparring i hverdagen. Du vil blive en del af en engageret frivilliggruppe, hvor læring og god stemning vægtes højt.

  • Du har en socialfaglig baggrund eller er studerende inden for psykologi, pædagogik, sundhed eller lignende.
  • Du brænder for samtaler med unge og har lyst til at udvikle dig.
  • Du er klar på at bidrage til at skabe en social og givende frivilligkultur, være en aktiv del af at skabe god stemning og hyggelige snakke, og deltage i faglige og sociale arrangementer
  • Du kan bruge 12 timer om måneden på arbejdet i headspace, i vores åbningstid tirsdag og torsdag kl 12-18.
  • Du kan deltage på næste introweekend d. 2.-3. marts, begge dage kl 10-16

Send os din ansøgning senest fredag d. 8. februar kl. 12. Du er også velkommen til at kigge forbi eller ringe til os.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Find opslag her: Brænder du for at hjælpe børn og unge, der har det svært? – frivilligjob.dk

Forfatter: Lars Holmboe

Arbejder med at udvikle mentorordninger, forske, give sparring, holde foredrag og workshops om mentorordninger og om det at få en mentor.