Blogger i Ung til Ung: Har du lyst til at bruge dine egne erfaringer til at skabe håb hos sårbare unge? 

Har du overkommet følelsesmæssige eller sociale udfordringer i dit liv, og har du lyst til at bruge dine erfaringer til at skabe håb og mening for andre unge, der står overfor lignende udfordringer? Så har du muligheden for at blive blogger i UngTilUng.

Ungtilung.com er en online trivselsplatform, hvor unge mellem 16-35 år, der har det svært, kan få hjælp til at håndtere deres udfordringer.

Hvad vil det sige at være blogger i UngTilUng?
Vi søger dig, der er mellem 18-35 år, og som har været igennem svære tider og nu er kommet ud på den anden side og vil fortælle om, hvordan det er lykkedes dig.

Det kan være alt fra dårligt selvværd, ensomhed, pres på studiet eller i arbejdslivet, kærestesorger, angst, depression, mobning og andet.

Du kan ved at dele dine erfaringer, om hvordan du selv er kommet videre, bidrage til at unge, der har det svært ikke føler sig alene med deres tanker og følelser og bliver inspireret til, hvordan de kan tackle deres udfordringer.

Det er dig, vi står og mangler hvis:

  • Du har egne erfaringer med at være sårbar
  • Du er god til at formidle dig skriftligt og skabe værdi og inspirere andre gennem skrift
  • Du kan binde dig som blogger i UngTilUng i minimum 3 måneder

Hvad kan vi tilbyde dig?

  • Du får et fleksibelt frivilligjob, hvor du kan skrive blogindlæg hjemmefra på din computer
  • Du vil blive klædt på til rollen som blogger gennem et online kompetenceforløb og til frivilligmøder
  • Du bliver en del af et projekt og et online frivilligfællesskab, der brænder for at gøre en forskel i unges hverdag

Hvordan bliver jeg blogger i UngTilUng?
Hvis ovenstående lyder som noget for dig, så kontakt os. Vi vender løbende tilbage på ansøgninger.

Vi glæder os til at høre fra dig 🙂

Lidt om os

UngTilUng er et partnerskabsprojekt mellem Foreningen Den Boligsociale Fond, SIND Hillerød, Hillerød kommune og Konsulentkompagniet. UngTilUng finansieres af tilskud fra Socialministeriets udlodningsmidler samt kommunale §18 og private tilskud.

Beskrivelse af projektet og projektets formål:

UngTilUng er en digital trivselsplatform, som har til formål at hjælpe unge mellem 16 og 35 år med forskellige udfordringer.

Platformen indeholder bl.a. selvhjælpsværktøjer, en chat og blogindlæg med historier fra unge, der selv har oplevet store og små udfordringer i hverdagen. Som noget nyt tilbyder platformen online rådgivning, hvor unge kan få et forløb med en frivillig og få hjælp til at håndtere de udfordringer, de står overfor.

Arbejdet er baseret på ”en peer to peer” tilgang, som indebærer at unge med deres personlige erfaringer frivilligt støtter andre unge i at komme videre.

Source: Har du lyst til at bruge dine egne erfaringer til at skabe håb hos sårbare unge? – frivilligjob.dk

Forfatter: Lars Holmboe

Arbejder med at udvikle mentorordninger, forske, give sparring, holde foredrag og workshops om mentorordninger og om det at få en mentor.