Bliv Projektleder på ny Mentorordning i Slagelse

Ungdommens røde korsUngdommens Røde Kors søger en frivillig projektleder, der sammen med den frivillige projektgruppe har lyst til at starte og understøtte nye mentor-forløb i Slagelse, hvor børn og unge vil blive matchet med lokale mentorer, der fungerer som et fast holdepunkt og tilbyder de unge støtte i udviklingen af deres faglige, sociale og personlige kompetencer. 

Din rolle
Du bliver leder af en frivillig projektgruppe, som får stort ansvar og ejerskab i mentorprojektet. Med støtte og sparring fra Ungdommens Røde Kors’ sekretariat vil I blandt andet stå for samtaler med kommende mentorer og mentees, matche mentorer og mentees, afholde mentormøder, give faglig sparring og være kontaktperson for mentorer og mentees undervejs i deres forløb. Som leder af projektgruppen er du bindeledet mellem sekretariatet og frivilliggruppen, samt ansvarlig for at holde de kommunale samarbejdspartnere orienteret om udviklingen i projektet.

Vi forventer, at du:

  • Er fyldt 22 år, er initiativrig, engageret, struktureret og har mod på organisatoriske opgaver
  • Er indstillet på at deltage i uddannelse, efteruddannelse og sparring med de frivillige mentorer
  • Bidrager til at sikre en stabil og velfungerende mentorindsats
  • Kan binde dig til projektet i min. et år og gennemsnitligt bruger 5 timer om ugen på projektet
  • Har viden om enten mentorprojekter, projektstyring, samarbejde med henvisere eller udsatte børn og unge.

Du får til gengæld lov at mærke den energi og glæde, man får, når man hjælper et andet menneske på vej i livet. Hertil får du stor erfaring med projektledelse, projektudvikling og organisatorisk arbejde, mulighed for at ændre vilkårene for børn og unge i dit lokalområde og mulighed for at afprøve dig selv og dine kompetencer. Derudover får du et stort socialt netværk og masser af gode oplevelser og muligheden for at være frivillig i Danmarks største humanitære børne- og ungdomsorganisation.
Interesseret?
Vi søger 1 frivillig til stillingen og ansøgningsfristen er d. 14. november.

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt!

Vi håber, du har lyst til at være med!

Se opslag her

Forfatter: Lars Holmboe

Arbejder med at udvikle mentorordninger, forske, give sparring, holde foredrag og workshops om mentorordninger og om det at få en mentor.