Bliv Mentor og vær med til at forandre hverdagen for børn og unge i Randers!

Vil du støtte et barn eller en ung i dets udvikling og gøre en forskel for børn og unge i dit lokalområde? Brug din tid og evner meningsfuldt og bliv mentor i en del af mentorindsatsen Frem i Lyset.

Mentorindsatsen er del af et ambitiøst nationalt initiativ startet af Ungdommens Røde Kors og TrygFonden kaldet ’Frem i Lyset’. Her matches børn og unge mellem 11 og 20 år med voksne mentorer, der støtter dem i at realisere deres drømme og potentialer samt udvikle deres faglige, sociale og personlige kompetencer.

Rammerne for et mentorforløb
Som mentor skal du som udgangspunkt mødes med den unge ca. tre gange om måneden. Efter du har meldt dig som frivillig mentor, bliver du indkaldt til en samtale, hvor personlighed, interesser og ønsker afklares. Dette bruges som baggrund for at lave et godt match mellem dig og den unge. Du vil modtage en introuddannelse, og du vil løbende få sparring og efteruddannelse.

Vi forventer, at du:

Er fyldt 22 år, er stabil, og besidder erhvervs- og livserfaring, som kan videregives til mentee.
Er støttende og opmuntrende, når mentee oplever udfordringer i hverdagen.
Er lyttende og hjælper mentee med at sætte udfordringer i perspektiv.
Er klar til at engagere dig til projektet i minimum et år.
Er villig til at mødes med mentee, i det lokalområde, hvor han eller hun bor.
Påtager dig ansvaret for at planlægge og aftale møder med mentee.
Interesseret?
Hvis du har lyst til at blive mentor i Frem i Lyset i Randers, så send en motiveret ansøgning, hvor du bl.a. skriver, hvorfor du har lyst til at blive mentor

Der afholdes løbende mentoruddannelse i Aarhus. Mere information omkring datoerne følger. Det er vigtigt, at du kan deltage i mentoruddannelsen.

Vi afholder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt!

Vi håber, du har lyst til at være med!

Link til opslag her

Forfatter: Lars Holmboe

Arbejder med at udvikle mentorordninger, forske, give sparring, holde foredrag og workshops om mentorordninger og om det at få en mentor.