BLIV MENTOR FOR ET BARN ELLER EN UNG


 Ungdommens Røde Kors:

Du kan engagere dig i et mentorprojekt på to måder: enten ved selv at være mentor for et barn eller en ung –eller ved at indgå i en aktivitetsgruppe, som tilrettelægger mentorprojektet.

Du kan engagere dig i et mentorprojekt på to måder: enten ved selv at være mentor for et barn eller en ung –eller ved at indgå i en aktivitetsgruppe, som tilrettelægger mentorprojektet.

BLIV MENTOR

Som mentor bliver du matchet med et barn eller en ung, som kan have brug for hjælp til forskellige ting. Sammen laver I aktiviteter, der giver mening og værdi for barnet eller den unge. Det kan for eksempel være lektiehjælp, uddannelses- eller virksomhedsbesøg, fritidstilbud, kulturelle oplevelser eller bare en god snak. Lige nu søger vi mentorer til:

Medvind, København
Vil du gøre en forskel for en psykisk sårbar ung eller en ung med en somatisk lidelse? Så bliv mentor i projektet Medvind. Her matches unge i alderen 12-35 år, som har eller har haft sygdom tæt inde på livet med en mentor. Du skal være fyldt minimum 20 år og have tid til at mødes med din mentee ca. tre gange om måneden. Se opslaget

Apollo og Orion, Fyn & Jylland
Har du lyst til at gøre en forskel for børn og unge? Så bliv mentor. Du skal være fyldt 22 år og have lyst til at være en del af projektet i mindst ét år. Som mentor skal du som udgangspunkt mødes med mentee ca. tre gange om måneden. Vi søger mentorer i: BrobySvendborgKertemindeLangeskovHumbleGlamsbjergNyborgBolbroHerning og Aalborg.

Mentorordning for voksne med ADHD, Aarhus
Brænder du for det sociale område? Så gør en forskel for en ung eller voksen med ADHD. Som mentor bliver du matchet med en mentee, hvor samarbejdet handler om at give mentee et socialt og trygt udgangspunkt. Du skal regne med at bruge 6-10 timer om måneden. Se opslaget

BLIV FRIVILLIG I EN AKTIVITETSGRUPPE
Aktivitetsgruppen har det bærende ansvar for et mentorprojekt. Du vil være med til at udvikle det, tilrettelægge informationsmøder og fungere som kontaktperson for både mentorer og fagfolk. Lige nu søger vi frivillige, der vil starte mentorprojekter til:

Apollo og Orion, Fyn & Jylland
Har du lyst til at prøve kræfter med dine organisatoriske evner? Så vær med i en aktivitetsgruppe, som har et bærende ansvar for et mentorprojekt. Apollo og Orion er mentorforløb, der henvender sig til børn og unge i alderen 11-20 år. Vi søger frivillige i: BrobySvendborgKertemindeLangeskovStenstrupHumble og Aalborg.

Apollo og Orion, Fyn
Har du mod på at supervisere og støtte din egen gruppe mentorer? Så bliv seniormentor i projektet Apollo og Orion. Projektet er for børn og unge i alderen 11-20 år. Vi søger frivillige seniormentorer i: Bolbro og Nyborg.

 

Forfatter: Lars Holmboe

Arbejder med at udvikle mentorordninger, forske, give sparring, holde foredrag og workshops om mentorordninger og om det at få en mentor.