Anbragt barn mangler mentor | Varde | jv.dk

Varde Kommune: Fagforeningen Djøf og Lær for Livet er gået i partnerskab om flere mentorer til anbragte unge – også i Varde Kommune.

Tal viser, at kun 20 procent af tidligere anbragte børn har gennemført en ungdomsuddannelse seks år efter grundskolen. Det tal er 76 procent for andre unge. Derfor har Lær for Livet og Djøf indgået et partnerskab med fokus på aktiviteter, der oplyser om Lær for Livets arbejde.

– Djøf vil især bidrage med at udbrede kendskabet til Lær for Livets mentorordning, hvor man som frivillig voksen kan være mentor for et anbragt barn ved at bidrage med lektiehjælp og alment dannende aktiviteter et par timer om ugen to til fire gange om måneden. Jeg håber, at der er medlemmer af Djøf, som vil stille sig til rådighed, siger Lars Brittain, chef for Djøfs netværk og arrangementer i en pressemeddelelse.

Lige nu er det netop sådan nogle mentorer, der mangler i Varde Kommune. Der mangler en mentor til et barn i Nørre Nebel.

Source: Anbragt barn mangler mentor | Varde | jv.dk

Forfatter: Lars Holmboe

Arbejder med at udvikle mentorordninger, forske, give sparring, holde foredrag og workshops om mentorordninger og om det at få en mentor.