500.000 til succesfuld mentorordning

Industriens Fond har bevilget 500.000 kroner til Lyngby-Taarbæk Vidensby. Bevillingen støtter projektet ’Career Mentoring Programme’, som skal styrke rekruttering og fastholdelse af internationale specialister i danske virksomheder.

I foråret skrev DGO om 34-årige Sophia Cheuang, der trods en master i International business havde svært ved at få job i Danmark. Hun blev en del den nye mentorordning, der er udsprunget af Vidensbynetværket for internationalisering. Mentorordningen er målrettet ægtefæller eller partnere til internationale specialister, og mentorerne i netværket er hentet hos lokale virksomheder i Vidensbysamarbejdet. For Sophias vedkommende endte forløbet med en ansættelse hos Cowi, og godt halvdelen af de, der deltog i mentorordningen, kom i job. Successen med mentorprogrammet i Lyngby betyder, at projektet nu får støtte fra Industriens Fond.

Kilde: 500.000 til succesfuld mentorordning – Lokalavisen.dk

Forfatter: Lars Holmboe

Arbejder med at udvikle mentorordninger, forske, give sparring, holde foredrag og workshops om mentorordninger og om det at få en mentor.